Молоко з корицею
Залежно від того, в якому вигляді ви використовуєте кориця (порошок, палички), процес приготування буде трохи відрізнятися.
- Якщо використовуєте порошок, 1/4 год л його потрібно розвести в склянці гарячого молока. Молоко кип’ятити для цього необов’язково. Напій з ароматною пряністю повинен постояти кілька хвилин, після чого його можна пити.
- Якщо молоко робите з паличками кориці, то паличку опустіть в холодну молоко і відправте на плиту. Після закипання ще 2-3 хв прокип’ятіть. Вимкніть і дайте охолонути до кімнатної температури.
Пити молоко з корицею потрібно двічі-вранці та ввечері. Таке молоко знижує рівень цукру в крові і приводить в норму вміст холестерину.
Апельсиновий напій з корицею
Такий напій чудово підходить для охолодження в літню пору. Щоб його приготувати, потрібно 1/4 год л порошку або одну паличку кориці залити однією склянкою окропу. Залишити до повного охолодження.
У цей час приготувати два апельсина. Порізати їх на шматочки і помістити в глибоку ємність. Гілочка м’яти додасть напою свіжості. Залити апельсини водою з корицею і додати один літр чистої холодної води.
Апельсиновий напій готовий, п’ють його, як лимонад.