Йогурт в мультиварці – рецепт приготування в домашніх умовах

Як приготувати йогурт в мультиварці без функції «Йогурт»?

Якщо у вашій кухонній помічниці немає режиму «Йогурт», не засмучуйтеся. Ви можете просто вибрати функцію МУЛЬТИПОВАР, встановивши температуру 38-40 градусів та час 8-10 годин. А етапи приготування повторюєте ті ж, що описані вище.

Важливо:

  • Категорично не можна перевищувати час сквашування йогурту в мультиварці.
  • Не можна підвищувати обсяг сквашиваемого молока і/або знижувати рекомендовану дозу закваски.
  • Ні в якому разі не можна використовувати отриманий йогурт для повторного сквашування.

Ніжний і корисний йогурт в мультиварці готовий, приємного апетиту!

Як бачите, такий корисний кисломолочний продукт приготувати в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Головне, дотримуватися пропорції і гігієну рук. Отриманий йогурт можна подавати до столу з фруктами і варенням. Хоча моїм діткам і без додаткових солодощів він дуже сподобався!

А ви, дорогі мої, пробували готувати його в мультиварці? Поділіться в коментарях своїм досвідом. Якщо стаття була для вас корисною, поділіться нею зі своїми друзями у соцмережах.