Коктейлі з текілою і горілкою: домашні рецепти з фото
Мангова Маргарита
На дві порції
- нектар манго — 160 мл (2/3 склянки)
- текіла — 120 мл (півсклянки)
- лайм (лимон) — 3 ст ложки соку + 4 часточки (1 часточка — 1/8 лайма)
- лід
Всі інгредієнти (без часточок лайма) складіть в шейкер і струшуйте протягом 30-40 секунд. У склянки вилийте вміст шейкера, кожен — видавіть по 1 (2 з 4 відкладених) часточки лайма. Залишилися дві часточки лайма красиво помістіть на край склянки. Подавати моментально після приготування.
Карамельно-молочний коктейль з текілою
- 240 мл морозива (рекомендуємо взяти карамельне)
- 3 ст л вареного згущеного молока
- 45 мл текіли
- кубики льоду
У чашу блендера поміщаємо 3-4 кубики льоду і всі складові, збиваємо блендером близько 3 хвилин. За цей час суміш повинна загуснути і стати гладкою. Коктейлем заповнюємо приготовані склянки. Прикрашаємо збитими вершками, які можна посипати сіллю! Коктейль готовий.