Як приготувати салат Щітка для схуднення: покроковий рецепт з фото, результати, відгуки лікарів і схудлих на салаті Щітка

Користь і шкода салату щітка для організму

Як відомо, у всіх способів схуднення є як позитивні, так і негативні сторони. Тому перш, ніж вводити салат Щітка в свій раціон, зважте всі плюси і мінуси такого харчування.

До позитивних аспектів «поїдання» Щітки слід віднести:

  • відновлення мікрофлори кишечника;
  • виведення зайвої рідини, що зменшує набряклість;
  • позбавлення від запорів;
  • зниження ваги та обсягів;
  • позбавлення від токсинів сприяє поліпшенню кольору шкіри і зміцненню волосся.

Завдяки Щітці кишечник очищається від продуктів розпаду, які потрапляють в шлунок з «неправильної» їжею, де вони розкладаються і починають загнивати, виробляючи токсичні елементи.

Але навіть при таких багатих позитивних ефектах салат Щітка має свої мінуси, до яких відносяться:

  • здуття живота;
  • розлад стільця;
  • гучне бурчання в животі.

Не рекомендується «підсаджуватися» на Щітку людям, які мають: виразкову хворобу, цукровий діабет, камені (нирки, жовчний).