Як приготувати осінній салат щітка для схуднення з гарбузом
Є і осінній варіант салату Щітка. Він відмінно підійде для тих, хто не любить смак сирої буряків, але хоче очистити організм від зайвих токсинів, шлаків, і звичайно, кілограмів. Для приготування знадобиться:
- 200 р капусти.
- 300 г сирої гарбуза.
- 200 г моркви.
- Пучок улюбленої зелені.
- 3 ст л оливкової олії.
- 3 ст л яблучного або виноградного оцту.
- Для смаку можна додати 3 зубчики часнику.
Гарбуз очистити від шкірки.
Натерти її на терці для корейської моркви. Ті ж дії зробіть із морквиною.
Нашаткувати капусту тоненькими смужками.
Подрібнити зелень.
Всі інгредієнти перемішати.
Приготувати заправку для салату, змішавши масло, оцет, часник, можна отриману суміш присмачити спеціями.
Залити овочі, перемішати і салат готовий.
Чим ще можна доповнити салат Щітка?
Ті, хто взяв салат Щітка на «озброєння» в боротьбі із зайвими кілограмами, можуть урізноманітнити класичний рецепт приготування такими продуктами:
- огірок;
- ківі;
- курага;
- грейпфрут.
Приготування дуже просте, базовий склад додається один з вищенаведених продуктів.
Їсти Щітку можна, посипавши кунжутом, кедровими горішками, подрібненою цедрою лимона.