Як приготувати салат Щітка для схуднення: покроковий рецепт з фото, результати, відгуки лікарів і схудлих на салаті Щітка

Як приготувати осінній салат щітка для схуднення з гарбузом


Є і осінній варіант салату Щітка. Він відмінно підійде для тих, хто не любить смак сирої буряків, але хоче очистити організм від зайвих токсинів, шлаків, і звичайно, кілограмів. Для приготування знадобиться:

  • 200 р капусти.
  • 300 г сирої гарбуза.
  • 200 г моркви.
  • Пучок улюбленої зелені.
  • 3 ст л оливкової олії.
  • 3 ст л яблучного або виноградного оцту.
  • Для смаку можна додати 3 зубчики часнику.

Гарбуз очистити від шкірки.
Натерти її на терці для корейської моркви. Ті ж дії зробіть із морквиною.

Нашаткувати капусту тоненькими смужками.

Подрібнити зелень.

Всі інгредієнти перемішати.

Приготувати заправку для салату, змішавши масло, оцет, часник, можна отриману суміш присмачити спеціями.

Залити овочі, перемішати і салат готовий.

Чим ще можна доповнити салат Щітка?

Ті, хто взяв салат Щітка на «озброєння» в боротьбі із зайвими кілограмами, можуть урізноманітнити класичний рецепт приготування такими продуктами:

  • огірок;
  • ківі;
  • курага;
  • грейпфрут.

Приготування дуже просте, базовий склад додається один з вищенаведених продуктів.

Їсти Щітку можна, посипавши кунжутом, кедровими горішками, подрібненою цедрою лимона.