Як приготувати салат Щітка для схуднення: покроковий рецепт з фото, результати, відгуки лікарів і схудлих на салаті Щітка

Як приготувати салат Щітка для схуднення: класичний рецепт

Оригінальний рецепт класичного салату Щітка складається з трьох овочів та заправки. Для приготування готуємо такі інгредієнти:

  • 300 г білокачанної капусти.
  • 200-300 г сирої морквини.
  • 300 г сирого буряка.
  • 1 ст л оливкової олії.
  • Сік чверті лимона.

Нарізати білокачанну капусту тонкою соломкою.

Очистити моркву і буряк. Останню натерти на крупній тертці або порізати мілкою соломкою.

Моркву потерти на тертці.
Влити оливкову олію, збризнути соком четвертинки лимона.

З такої кількості овочів виходить 4 порції салату, які потрібно розділити на 4-5 прийомів їжі. Одна порція цієї страви містить всього 88 ккал.

Як приготувати сучасний салат щітка для схуднення

Сучасні дівчата, що стежать за своєю фігурою, модернізували класичний рецепт, додавши в салат додаткові корисні елементи. А готується сучасна Щітка з таких продуктів:

  • 200 г білокачанної капусти
  • 200 г моркви
  • 200 г сирого буряка
  • 200 г селери (корінь)
  • Одне велике зелене яблуко
  • 1-2 ст л кунжуту
  • 2-3 ст л рослинного масла.

Всі овочі почистити. Нашаткувати дрібно капусту. За допомогою кухонної тертки натерти буряк, селера,

морква, яблука.

Приєднати насіння кунжуту.

Всі інгредієнти перемішати, влити рослинне масло. До такого салату відмінно підійде оливкова або лляне.

Викласти салат в піали і можна пригощатися.