Перш ніж готувати таке блюдо, необхідно спочатку приготувати тонкі млинці на молоці або кефірі.
Щоб фарш вийшов ароматним і соковитим, рекомендую додавати в нього вершки або 6% молоко, а також улюблені спеції за смаком. Калорійність млинчиків з м’ясом на 100 грамів продукту складає 470 ккал.
Таке ситне блюдо можна приготувати як на святковий стіл, так і до обіду або вечері. У холодному вигляді їх теж можна їсти, але смачніше буде розігріти фаршировані млинці на сковороді з вершковим маслом. Приємного вам кулінарної творчості!
Найсмачніший рецепт млинців з м’ясним фаршем на молоці
Якщо при приготуванні фаршу додати в нього трохи вершків або молока, начинка вийде дуже ніжною і соковитою. Ще дуже важливо додавати при приготуванні вершкове масло.
Інгредієнти для тіста:
- 250 гр. пшеничного борошна
- 0,5 літра молока
- 2 яйця
- 30-50 гр. цукру
- 100 мл рослинного масла
- сіль за смаком
Для начинки:
- 400 гр. відварної яловичини
- молоко або 10% вершки – на-віч
- 2 репчатых лука
- 1 морква
- 80 гр. вершкового масла
- сіль і перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Цибулю з морквою злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.
Перекручуємо на м’ясорубці шматочки вареного м’яса.
М’ясний фарш і сіль з перцем за смаком додаємо до обсмаженою овочам, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 5-7 хвилин.
Щоб начинка вийшла соковитою, при обсмажуванні фаршу додаємо шматочок вершкового масла і трохи молока або вершків!
Сирі яйця збиваємо з сіллю і цукром. Додаємо трохи борошна і перемішуємо.
Вливаємо молоко і рослинне масло в тісто, кладемо борошно, ретельно все змішуємо до сметаноподібної консистенції.
На розпечену сковороду наливаємо трохи тіста і швидкими круговими рухами розподіляємо його по всій поверхні. Кожен млинець випікаємо з обох боків на середньому вогні.
За допомогою столової ложки викладаємо м’ясну начинку і акуратно загортаємо її в млинець. Повторюємо так до тих пір, поки фарш не закінчиться. Приємного апетиту!
Як приготувати млинці з м’ясом і рисом на сковороді?
Для цієї страви підійде будь фарш – як з свинини, яловичини, так і з індички або курки. Рис необхідно буде заздалегідь відварити і з’єднати з фаршем.
Візьміть для млинців:
- 1 літр теплого молока
- 1 склянку теплої води
- 3 яйця
- 1 чайна ложка солі (з гіркою)
- 2 столових ложки цукру (з гіркою)
- 2 чайні ложки сухих дріжджів
- пів склянки манної крупи
- 500-600 гр. борошна
- соняшникова олія для смаження
Для начинки:
- 500 гр. м’яса телятини
- 3 столові ложки відвареного рису
- 1-2 ріпчастої цибулі
- сіль, перець – за смаком
- 50-70 гр. вершкового масла для смаження млинців
Спосіб приготування по етапах:
У миску наливаємо тепле молоко і воду. Кладемо цукор, сіль і сухі дріжджі. Акуратно все перемішуємо.
Додаємо яйця і збиваємо. Висипаємо манну крупу, змішуємо.
Всипаючи борошно, не перестаємо помішувати тісто до однорідної консистенції. Залишаємо на годину при кімнатній температурі.
Відварну телятину пропускаємо через м’ясорубку.
Додаємо в м’ясний фарш обсмажену цибулю і варений рис, гарненько перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком.
Кожен млинець обсмажуємо на розпеченій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
Загортаємо в млинці м’ясну начинку. Змащуємо розпечену сковороду з вершковим маслом.
Обсмажуємо на сковороді фаршировані млинці з обох сторін. Так само їх можна просто трохи розігрівати в духовці. Приємного апетиту!
Найсмачніші млинці, фаршировані м’ясом і яйцем
Для приготування цих млинців необхідно заздалегідь відварити яйця і натерти їх на тертці. І тільки потім додати в м’ясний фарш. Спробуйте самі цю дивовижно смачну начинку!
Підготуйте:
- Тонкі млинці
- М’ясний фарш – 400 гр.
- Терта морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйця – 6 шт.
- Сіль і улюблені приправи – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Печемо млинці за улюбленим рецептом.
У м’ясний фарш додаємо сіль і приправи до смаку, перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на іншій сковороді.
До цибулі додаємо моркву і обсмажуємо овочі, безперервно помішуючи, ще 5 хвилин.
Фарш з’єднуємо з обсмаженими овочами, ретельно перемішуємо і тушкуємо на малому вогні ще 5 хвилин.
Яйця відварюємо, натираємо на тертці і додаємо в нашу м’ясну начинку. Загортаємо її в кожен млинець. Готові, приємного апетиту!
Робимо млинці з м’ясом і грибами до Масляної
Відмінний варіант як до Масниці, так і просто до обіду або вечері! Начинка виходить смачною і соковитою завдяки грибів і цибулі.
Нам знадобляться:
- Тонкі млинці
- М’ясний фарш – 300 гр.
- Печериці – 100 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Печемо тонкі млинці для завертання начинки.
Цибулю злегка обсмажуємо на сковороді, після чого додаємо нарізані гриби. Солимо за смаком. Обсмажуємо до тих пір, поки з печериць не випарується зайва волога.
Фарш солимо і перчимо за смаком, потім обсмажуємо на окремій сковороді до готовності. Тепер з’єднуємо його з смаженими грибами і начиняємо млинці. Приємного апетиту!
Відео від Ірини Хлебниковой з рецептом приготування м’ясних млинців
Відомий кулінарний блогер ділиться своїми секретами приготування ситного страви. Так що обов’язково спробуйте млинці з м’ясом від Ірини Хлебниковой!
Інгредієнти для начинки:
- 700 гр. м’яса
- 1 середня цибулина
- 1 їдальня ложка борошна з гіркою
- 1 столова ложка вершкового масла
- рослинна олія
- сіль, перець
Для млинців:
- 500 мл молока
- 3 курячих яйця
- 180 гр. борошна
- 1 столова ложка цукру
- 0,5 чайної ложки солі
- 2-3 столові ложки рослинної олії
А ви, дорогі мої, як зазвичай готуєте млинці з м’ясом? Поділіться своїм досвідом в коментарях, буду дуже вдячна вам за це. Якщо стаття була для вас корисною, збережіть її у себе в закладках та поділіться в улюбленої соціальної мережі. До нових зустрічей на блозі!