Як приготувати пишний і розсипчастий пиріг манник: покрокові рецепти лепешняку в духовці на сковороді, в мультиварці і мікрохвильовці з ідеями начинок для лепешняку без борошна

Як спекти манник зебра?

Як приготувати манник без яєць: рецепт для поста

Манник може стати чудовим ласощами в період посту. Поспішаємо поділитися оригінальним і смачним рецептиком. Готуємо:

  • манна крупа – 1 ст;
  • вода – 1 ст;
  • цукровий пісок – 1 ст;
  • пшеничне борошно – 0,5 склянки;
  • 80-100 мл рослинного масла;
  • 1 год л соди;
  • по смаковим уподобанням можна додати вишню, сухофрукти або яблука.
  • Змішати манку і цукор, все залити водою.
  • Коли маса набубнявіє, влити олію, все змішати.
  • Приєднати соду і просіяти туди ж борошно, вимісити до однорідності.
  • Покласти родзинки, вишні або яблука в замішане тісто, вилити його у форму і готувати при 180 градусах близько 45 хв.
  • Цей рецепт підходить і для мультиварки, пиріг тримають в чаші на режимі «Випічка» на протязі години. Ще багато цікавих рецептів ви зможете знайти в статті: Найкращі рецепти для мультиварки з фото.