Як правильно солити каспійську оселедець з фото
Каспійська оселедчик відрізняється своїми великими розмірами і відмінними смаковими якостями. А ви знаєте як засолити таку красуню? Ні? Тоді поділимося класичним рецептом засолювання каспійської оселедця. На 2 оселедця знадобиться 1 л розсолу. А готується він з наступних інгредієнтів:
- 1 л води.
- 6 ст л солі
- 3 ст л цукрового піску.
- 1 ст л запашного перцю.
- 2 шт гвоздики.
- 1 ст л гірчиці в насінні.
- 4 шт лаврових листа.
Таким способом можна солити і звичайну оселедець, тільки готова вона буде вже через 2 дні.
Як засолити оселедець сіллю?
Як відомо, риба любить сіль. Тому пропонуємо випробувати старовинний рецепт, яким користувалися рибалки в далекому минулому. Такий спосіб засолювання дуже простий і не вимагає яких-небудь знань в кулінарії. Для приготування такої оселедця знадобляться:
- дві великі тушки;
- звичайна кухонна сіль.