Як солити огірки на зиму в банках і без стерилізації, хрусткі, мариновані, кислі, солодкі огірки в бочці, довгі, перерослі, китайські і різані часточками огірки швидко і смачно?

Як швидко солити огірки, різані часточками, кільцями на зиму?


Огірочки замаринувати можна не тільки ціленькими, але і пластинами (часточками). Для такого засолу необхідно приготувати банку об’ємом 1 л і такі продукти:
Тепер приступимо до процесу:

  • Огірочки нарізати пластинами або кружечками близько 2 мм. Зсипати їх у велику каструлю.
  • Часник через прес, приєднати його разом зі спеціями, маслом, зеленню до нарізаним пластин (кружочкам).
  • Гарненько перемішати, дати час пустити сік (близько 2 годин).
  • Скласти кружечки (пластинки) в банку, доверху доповнити соком, що виділився. Прикрити зверху кришкою.
  • Стерилізувати банки 10-15 хв, після закупорити.
  • Як солити огірки на зиму по-корейськи?

    По-корейськи можна замаринувати будь-які продукти, в тому числі і овочі. Огірки, приготовані таким способом, мають унікальний незвичайний смак. Для таких огірочків необхідно:
    Готують огірочки по-корейськи наступним чином:

  • Підготовлені огірочки нарізати брусками (кружечками) середнього розміру.
  • Моркву натерти довгими смужками.
  • Часник під прес. Все змішати.
  • Окремо з’єднати всі спеції і рідкі заправки.
  • Вилити отриманий маринад до овочів, гарненько перемішати.
  • Залишити на 4-6 годин, через кожну годину перемішуючи масу.
  • Розкласти салат по банках, стерилізувати:
    — 10 хв – пів-літрові;
    — 20 хв – літрові.