Японська дієта: як схуднути за 14 днів? Меню, ефективність, результати і відгуки про японську дієту, фото до і після використання

Японська дієта: меню на 7 днів

Рецепти для японської дієти

Риба на пару в томатному соку


Рибу помийте і розділіть на філе, після чого знову ретельно промийте. 100-150 г риби поставте в пароварку. Через брак такої можна готувати так, як на паровій бані, тільки замість верхньої посуду використовувати друшляк. Риба готується з моменту закипання води 5-10 хв.
Рибу зняти, помістити в невелику глибоку піалу і залити томатним соком. Настояти таке блюдо протягом години, їсти холодним.

Салат з капусти


Капусту нашаткувати. Моркву потерти на крупній тертці. Болгарський перець нарізати соломкою. Томати — часточками. Всі овочі змішати і заправити кефіром або оливковою олією.

Курка з овочами


Біле м’ясо курки (грудинку) помити і обсушити. Кабачок нарізати кружечками і викласти на деко, зверху покласти грудинку. Всі побризкати олією (якщо є — оливковою) і відправити в розігріту до 160 °С духовку. Перевіряти готовність м’яса зубочисткою.

Тушкована капуста


Для такої страви добре підійде мультиварка. Якщо ж її немає, то звичайний казан теж впорається із завданням. Знадобиться чверть качана капусти, одна велика морква, один великий томат або 50 г томатного соку, 3 ст л рослинного масла.
У казан налити олію і кинути моркву, натерту на крупній тертці, тушкувати 5 хв. Далі, нарізати помідор і відправити до морквині. Останній відправляється в казан нашаткована капуста. Все перемішати, при необхідності додати трохи води. Тушкувати капусту на повільному вогні 30-40 хв.