Як закочувати банки закаточной машинкою, і як правильно користуватися різними видами закаточних машинок: покрокова інструкція правильної закачування банок

Сезон закачування настає, як тільки дозрівають овочі і фрукти. Одні використовує капронові кришки, а інші користуються залізними кришками, які закочують машинкою. Такі продукти зберігаються набагато довше, а найголовніше — вони радують своїх домочадців смакотою круглий рік. Закочувати банки потрібно вміти правильно, і сьогодні ми про це розповімо вам багато цікавого.

Як користуватися закатывающей машинкою для банок?

Багато хто пам’ятає з дитинства, як відбувався процес закочування банок. У багатьох це асоціюється з метушнею і пором, коли все кипить, стерилізується і крутиться. Але насправді все дуже просто.

  • Насамперед потрібно очистити всі інструменти і підготувати до роботи.
  • Після — перемістити продукти в банку і накрити стерилізованої кришкою.
  • За допомогою спеціального обладнання закатати.
  • Закачування виконується з допомогою ковпака, який надівається на кришку банки, і ручки, що обертається в певному напрямку для стиснення кришки та скріплення її з посудиною.