Як видалити сторінку в Фейсбук тимчасово і назавжди без відновлення: покрокова інструкція з фото і відео. Як вийти з Фейсбуку через телефон?

Одним з відкриттів XXI століття стали соцмережі. В них люди ведуть своє життя, ходять один до одного «в гості», знайомляться, дивляться і «лайкають» фотки. Але рано чи пізно настає момент, коли необхідно приховати або видалити свій профіль. У цій статті поговоримо про соцмережі Фейсбук і про те, як видалити свою сторінку (аккаунт) в ньому.

Як тимчасово видалити сторінку в Фейсбук: покрокова інструкція фото

Тимчасове видалення своєї сторінки називається деактивацією облікового запису. При виконанні цієї дії власник повністю приховує всю інформацію, яка є в соцмережі. Після деактивації у Facebook власник облікового запису стає недоступним для зв’язку, перегляду власної інформації та архівних файлів. Наведемо покрокову інструкцію виконання деактивації.

  • Спочатку на верхній синій панелі слід знайти перевернутий трикутник.
  • Після, натиснувши на нього, знайти напис «Налаштування» і натисніть на неї.
  • Вас перекине в загальні налаштування облікового запису. Внизу слід вибрати «Управління аккаунтом«.
  • Де в самому низу ви знайдете напис «Деактивувати аккаунт«.
  • Після натискання на неї вискочить віконце, в якому потрібно набрати свій пароль від облікового запису Facebook та натиснути «Продовжити».
  • Тепер ваш аккаунт буде відключений.
  • Після виконання деактивації користувач у будь-який момент, при бажанні, може відновити свій колишній профіль.

    Слід зазначити, що користувачі, які виробляли дії в Фейсбуці з кредитної картки, залишаються на платформах, на яких проходила проплата. Зникає інформація про них лише при повній ліквідації сторінки безповоротно.

    Як назавжди видалити публічну сторінку на Фейсбуці без відновлення: крок за кроком

    У випадках, коли ви впевнені в тому, що не пошкодуєте про видалення облікового запису з Facebook, можете використовувати таку функцію, як видалення назавжди без відновлення. Після здійснення нижчеописаних дій аккаунт користувача і вся супутня інформація (друзі, фото, групи і т. д.) поновленню не підлягає.
    Для повної ліквідації назавжди слід виконати такі дії:

  • Заходимо, як зазначено в прикладі вище, у налаштування і вибираємо на бічній панелі вкладку «Конфіденційність«.
  • В нижній частині сторінки, у правому кутку екрану, є крайня напис «Допомога«. Тисніть на неї.
  • Потрапляєте на основний сайт Facebook, де вибираєте «Управління своїм акаунтом».
  • Далі, тиснете «Блокування або видалення облікового запису«.
  • Після, вибираєте питання «Як видалити свій аккаунт назавжди?».
  • І у діалоговому листі переходьте за посиланням.
  • Після чого натискаєте «Видалити мій акаунт».
  • Система може запитати пароль Facebook, після його введення ваша сторінка автоматично віддаляється протягом 90 днів. Інші користувачі перестануть вас бачити вже протягом перших секунд після видалення.
  • Як видалити аккаунт на Фейсбуці з мобільного телефону Android?

    Як би не хотілося користувачеві піти назавжди з Фейсбук з телефону, зробити цього не вийде. У мобільному додатку девствует лише функція деактивації.

    А використовується вона так:

  • На своєму пристрої (телефон, смартфон) необхідно зайти в власний обліковий запис Facebook.
  • У правому куті екрану телефону, у верхній частині, є значок «Меню». Натисніть на нього.
  • Далі, гортаючи вниз, шукайте «Налаштування облікового запису».
  • Після цього потрібно вибрати вкладку «Безпека».
  • А в самому низу натиснути «Деактивувати».
  • На Андроїді це може виглядати трохи по-іншому, але принцип дії повністю ідентичний.

    Тепер залишилася справа за малим: видалити сам додаток з мобільного телефону. Робиться це так:

    • натиснути значок «Налаштування» на екрані смартфона;
    • відкрити розділ «Пристрій» і перейти у вкладку «Програми»;
    • з виданого списку додатків, раніше закачаних на телефон, шукаємо Facebook;
    • при натисканні на неї вискочить віконце «Про програму», тут слід очистити кеш, щоб видалити з пам’яті всі ваші переходи, і натиснути «Видалити дані».

    Як назовсім видалити профіль на фейсбуці через телефон Айфон в мобільній версії?

    Як вже зазначено вище, назавжди піти за допомогою телефону з Фейсбук не можна. Тому пропонуємо деактивувати свою сторінку через свій профіль на Facebook.

    Спочатку потрібно запустити саме додаток на своєму гаджеті. Після його відкриття зайти в «Налаштування» і перейти в «Налаштування облікового запису».

    У меню знаходите «Безпека», де і деактивируете свою сторінку на Facebook.

    Як видалити створену на Фейсбуці сторінку з планшета?

    Слід зазначити, що пристрої, що працюють на базі iOS, iPad і iPod, ідентичні за своїм управління.

    Тому, користуючись інструкцією по видаленню своєї сторінки в Facebook на Айфоне, ви впораєтеся із завданням видалення аккаунта на планшеті.

    Загрузка...

    Деактивація облікового запису на Facebook за посиланням

    Якщо ви вирішили зробити деактивацію аккаунта в Facebook і хочете зробити це дуже швидко, то достатньо натиснути на це посилання >>>> https://www.facebook.com/deactivate/
    З’явиться таке віконце.

    У ньому ввести пароль та натиснути «Продовжити». Вам висвітиться питання, чому ви хочете це зробити.

    Слід вибрати або написати свою відповідь і натиснути кнопку «Вимкнути».

    Як видалити повністю сторінку на Фейсбуці за посиланням?

    Потрібно швидко позбутися від облікового запису на Facebook, а часу читати і шукати в налаштуваннях, як це відтворити, катастрофічно не вистачає? Ми пропонуємо швидке вирішення цієї проблеми.

    Переходьте за ссилочку >>>> http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account вас викине на таку сторінку.
    Вибравши кнопку «Видалити мій акаунт», ви отримаєте таку капчу,

    впоравшись з якою ви назавжди «викресліть» свою сторінку такий соцмережі, як Фейсбук.

    Відео: Як видалити сторінку на Фейсбуці назавжди

    Тепер ви маєте уявлення про те, як можна вимкнути і видалити власний обліковий запис (сторінку) в Facebook. Покрокові інструкції допоможуть це зробити на будь-якому пристрої (ПК, ноутбук, телефон або планшет). Але головне рішення залишається за вами, адже через певний період часу можна пошкодувати про свої дії, а відновити сторінку вже не вийде.

    Загрузка...

    Дивіться також:

    Comments are closed.