Цибуля – це невід’ємна складова більшості страв нашої кухні. В залежності від способу його приготування він надає страві солодкість, пікантність або гостроту. Крім смакових якостей, цей овоч славиться своїми корисними властивостями, які найкраще «розкриваються» в сирому вигляді. Але не всі можуть вживати цей продукт в первозданному вигляді, тому ми пропонуємо рецепти маринованої цибулі в оцті для салатів, на зиму, під оселедець, до шашлику.
Як правильно замаринувати цибулю в оцті?
Маринований цибулю в оцті — це універсальне блюдо, яке відмінно підходить до м’яса, риби, овочів. Навіть просто з хлібом маринований лук «уплетается за дві щоки». Але щоб порадувати свої гастрономічні пристрасті пікантним смаком лучка, його необхідно правильно замаринувати. У цьому господиням допоможуть наступні секрети: