Сьогодні м’ясо індички цілком доступно кожній родині, тому страви з цього продукту все частіше з’являються на столах наших співвітчизників. Це дієтичне м’ясо, в якому міститься понад 28% легкозасвоюваних білків і дуже багато корисних мікроелементів та вітамінів. Наш журнал розповість, як приготувати індичку цілком і кожну частину окремо, щоб в кінцевому підсумку отримати смачне, ароматне і обов’язково корисне блюдо.
Що можна смачного приготувати з індички?
Як дивно б це не звучало, але з індички приготувати можна ВСЕ! Однаково смачно буде «виглядати» це м’ясо і в супах, кашах, м’ясних стравах, а також закуски. Адже можна приготувати багато різноманітних страв. Приміром, згасити з вершками або цибулею, нарізати шматочками і зробити салат, запекти цілком або по частинах з овочами, нафарширувати і ще тисячі варіантів.
Індичка універсальна і підходить для приготування, як повсякденній їжі, так і святкових страв. А чого тільки варта запечена птиця? Нею можна і здивувати своїх гостей, і нагодувати до 15 осіб.