Яєчня — швидке і здорове блюдо для підтримання сил і задоволення. Рецепт приготування досить простий, але є деякі нюанси, які можуть зробити його неповторним і вишуканим. Сьогодні ми вам розповімо про те, як зробити просте — неповторним, а корисне — смачним.
Як приготувати класичну яєчню на соняшниковій і вершковому маслі?
Класичне приготування яєчні включає в себе звичайну смаження розбитих яєць. У цьому випадку використовується масло. Воно може бути рослинним або вершковим, вибір залежить від уподобань. Але від вибору масла змінюється і процес дій. А саме, з вершковим маслом яєчня вийде повітряної:
- Змастіть сковороду маслом.
- Відразу розбийте яйця.
- Приправте і готуйте, відштовхуючись від типу яєчні.
З рослинним маслом блюдо буде з золотинка:
- Влийте в сковороду олію.
- Дочекайтеся, поки сковорода розжариться.
- Розбийте яйця і готуйте, приправте спеціями.
Виходить, що вершкове масло не вимагає часу для нагріву. Воно швидко розтоплюється і вбирається в продукти. З ним потрібно готувати швидко. А рослинне масло вимагає часу для нагріву. Але потрібно бути обережніше, адже головне — не довести масло до димлення. Так як в цьому випадку воно починає виробляти канцерогени, які небажані для організму.