Як приготувати картоплю з грибами смачно і швидко на сковороді, в фользі в духовці, в казані, протушкувати в каструлі, в мультиварці і в горщиках з лісовими грибами і печерицями?

Картопля з грибами — одне з простих і поживних страв російського столу. Класичний варіант передбачає приготування разом продуктів, які завжди є під рукою в осінній період. А які способи і імпровізації цієї страви існує, ми розглянемо нижче більш докладно.

Як правильно приготувати гриби з картоплею: основні правила

  • Для насиченого смаку інгредієнти потрібно готувати окремо.
  • Для насиченого аромату печериці потрібно з’єднати з білими грибами.
  • Для багатого смаку з’єднайте кілька сортів грибів.
  • Пікантний Аромат буде, якщо в самому кінці закинути в блюдо часник і дати настоятися.
  • Перед додаванням сухих компонентів їх потрібно вимочити в молоці від 6 до 12 годин.
  • Закиньте картоплю в воду перед відправкою на приготування, і він буде хрустіти.

Як приготувати картоплю з лісовими грибами: білими, маслюками, лисичками, свинушками, опеньками, подосиновиками?

  • Приготування ситного страви може бути зроблена з будь-яких сортів лісових грибів. Кожен з них має свій смак, що сприяє приємному аромату.
  • Будь-які гриби перед приготуванням необхідно обробляти водою. Бажано перед приготуванням вимочити в чистій воді, тоді вони не будуть гірчити.
  • Якщо попередньо гриби зварити, то час випікання або смаження скоротиться до 20-25 хвилин.
  • Мікс з природних організмів подарує чудовий і пікантний смак, ніжний аромат корисному і ситного страви.
  • Перед тим як використовувати гриби, упевнитися, що вони не ввібрали в себе шкідливі відходи навколишнього середовища, придорожню пил, погані запахи. Особливо це стосується свіжих організмів, якщо вони мешкають у хвойних лісах, то можуть віддавати гіркотою після приготування.

Для страви потрібно:

Процес:

  • Обробіть і підготуйте всі елементи страви — картопля очистіть і наріжте соломкою, покладіть на час у холодну воду. Гриби обов’язково проваріть протягом 15 хвилин після закипання води.
  • Окремо один від одного обсмажте гриби 30 хвилин і картоплю з кільцями цибулею на олії протягом 25 хвилин.
  • З’єднайте оброблені компоненти в одній тарі, посоліть і ще раз обсмажте протягом 10 хвилин.
  • Накрийте кришкою тару і поставте на маленький вогонь протягом 10 хвилин, пізніше вимкніть.