Як правильно солити сало в домашніх умовах в розсолі у банку, з часником і сухим способом? Секрети правильної засолювання сала для коптіння в домашніх умовах

Сало – це найцінніший національний продукт, який не тільки зі смаком поїдається всіма нами як самостійну страву, а й успішно використовується в кулінарних рецептах багатьох країн світу. Декілька століть поспіль сало вважалося їжею найнижчих верств населення, бо кращі шматки добірної свинини завжди діставалися тільки тим, хто мав можливість за них щедро заплатити. Сьогодні ж сало – це частування, яке люблять усі, незалежно від соціального стану: це смачне, поживне блюдо, а якщо знати, як правильно його засолити і приготувати, то можна піднести сало своїй родині та гостям як справжній делікатес!

У цій статті знайдуть повні відповіді на свої питання ті з читачів, хто зважився самостійно приготувати солоне сало будинку, приправивши його улюбленими спеціями, які дозволять насолоджуватися неповторним смаком.