Вітаю вас, дорогі мої! Великодній день в 2020 році вже не за горами, тож настав час готувати смачні і красиві паски. Сьогоднішня стаття присвячена тим, у кого вдома є хлібопічка.
З її допомогою можна готувати не тільки чудовий домашній хліб з хрусткою скоринкою, але і великодні паски. Тим паче, процес у даному випадку спрощується багаторазово.
Вам потрібно лише завантажити необхідні інгредієнти в техніку і включити потрібний режим. А вона вже сама перемішати, підготує тісто до випічки і виконає задану роботу. Приємного вам кулінарної творчості!
Паска в хлібопічці – простий і смачний рецепт на святковий стіл
Якщо у вас хлібопічка Мулинекс, вам необхідно вибрати програму «Солодкий хліб». Однак паску можна пекти і на основному режимі. Час приготування – 2,5-3 години.
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.
- вершкове масло – 160 гр.
- молоко – 100 мл
- сіль – 1 чайна ложка
- цукор – 8-9 столових ложок
- борошно – 420 гр.
- дріжджі – 2,5 чайні ложки
- родзинки (горіхи, цукати) – за смаком
- кориця мелена
Спосіб приготування по етапах:
В чашу хлібопічки вливаємо молоко і яйця. Кладемо вершкове масло.
Всипаємо борошно, сіль, цукор, дріжджі і корицю. Ставимо чашу в хлібопічку і вибираємо програму «Солодкий хліб».
Приблизно через півгодини техніка подасть звуковий сигнал, після чого додаємо додаткові інгредієнти у вигляді цукатів і родзинок і продовжуємо тримати випічку до готовності. Приємного апетиту!