Сьогодні будемо з вами вручну ліпити і варити дуже смачні домашні пельмені. Справа ця, звичайно, клопітка, але, погодьтеся, їх смак не порівняти ні з якими покупними напівфабрикатами.
Особливо пельмені актуальні в якості гарячого страви до Нового року та Різдва Христового, так що раз на рік можна і постаратися. Ось ми на вихідних напередодні зимових свят і вирішили зайнятися їх виготовленням.
Тим паче, домашні пельмені не тільки смачні, але і не містять в собі ніяких глутаматов та іншої непотрібної хімії. Їх можна давати навіть маленьким діткам до трьох років. Син, наприклад, із задоволенням їх поїв відразу після приготування. А дочка просила добавки!
Ми їх дуже любимо їсти зі сметаною, але подавати до столу можна з будь-яким соусом, в тому числі соєвим, або з бульйоном. Таке ситне, смачне і корисне гаряче блюдо нікого не залишить байдужим. Приємного вам кулінарної творчості!